Liberalii mai schimbă un candidat la alegerile locale. Cristina Pocora va candida la Primăria Sectorului 3 – AUDIO

Deputata Cristina Pocora va candida din partea PNL la Primăria Sectorului 3, în locul lui Ştefan Vasile. Anunțul a fost făcut în urma ședinței organizației PNL București de astăzi. Într-o declarație pentru EuropaFM, Cristina Pocora a spus că administrația locală este „o provocare”.

Cristina Pocora: „Eu mi-am manifestat dorința de a mă implica activ în această campanie a alegerilor locale încă de la începutul anului. La momentul acela mă anunțasem pentru președenția Consiliului Județean Ialomița. Decizia a fost însă alta acolo, prin urmare întăresc echipa PNL de la București. Este într-adevăr o provocare. Dar dacă vă uitați la traseul meu politic, de fiecare dată mi-am câștigat bătăliile, mi-au plăcut provocările și de fiecare dată cu aceste provocări am reușit să fac lucruri bune.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Se relatează că organizaţia PNL București nu a fost mulţumită de modul în care Ştefan Vasile îşi făcea campanie şi de potenţialul acestuia de a atrage voturi. Intre timp, PNL București a validat prin vot în unanimitate  candidatura lui Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei. Zilele acestea se va stabili și echipa de campanie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS