Liberalii depun moțiune de cenzură împotriva Guvernului, după modificările aduse Codului Fiscal

Modificările aduse codului fiscal reprezintă un genocid economic. Este părerea opoziției. PNL anunță prin președintele partidului, că depune luni o moțiune de cenzură împotriva Guvernului.

Moțiunea de cenzură este cea mai puternică armă a opoziției și momentul în care suntem obligați să apelăm la acest instrument care este singurul ce poate duce la căderea Guvernului, este acest moment în care Guvernarea PSD pune în pericol sănătatea și veniturile fiecărui român.  Vom apela la susţinerea fiecărui partid politic şi a fiecărui parlamentar”, a precizat preşedintele PNL.

El a anunţat că liberalii vor protesta în toate formele faţă de măsurile adoptate de Guvern, inclusiv prin marşuri şi mitinguri.

Suntem solidari cu toţi cei care îşi apără, munca, salariul, viitorul şi nu acceptă să fie furaţi de acest Guvern”, a mai declarat Orban.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a spus că ceea ce face Guvernului este ”o bătaie de joc” şi o ”harababură fiscală”.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat că ”se desvăvârşeşte genocidul împotriva economiei României”, că ”PSD a început un război cu românii” şi urmăreşte ”scoaterea României din UE”.

Liberalii au criticat și reducerea contribuțiilor la pilonul II de pensii: „Un alt atentat la adresa banilor din buzunarele

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS