Liber la distracție cu săniuțele pe pârtie, în Poiana Brașov

Un nou weekend plin de surprize și concursuri s-a consumat pe pârtie în Poiana Brașov, în zona Hockey Pub Apres Ski, lângă Telegondola din Poiana Brașov.

Europa FM Live pe Pârtie a adus distracția alături de surprizele Suzuki pentru cei mici și cei mari. În timp ce mașinile au rămas în parcare, am dat liber la distracție cu săniuțele pe pârtie. Întrecere cu cercurile, dar și alte concursuri adaptate pentru iarnă au atras sute de participanți pe una dintre cele mai prietenoase pârtii din acest sezon.

Cât timp ne-am întrecut pentru premiile puse la bătaie de Suzuki și Europa FM, am aflat mai multe despre noile hibride Suzuki, cu ajutorul cărora nimic nu se pierde: Energia este recuperată și refolosită! Acestea permit inclusiv reducerea consumului de carburant prin recuperarea și folosirea energiei la frânare (frânare regenerativă).

Tehnologia inteligentă înseamnă și prelungirea duratei de viață a acumulatorului princiapl prin folosirea unei baterii suplimentare pe lithiu-ion de 12V care preia funcționarea unei parți a sistemelor electrice.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS