Lewis Capaldi a lansat ”cea mai personală piesă pe care am scris-o vreodată” – AUDIO

Artistul de 23 de ani lansează cea mai sensibilă și intimă piesă a sa, „Before You Go”, ce va fi inclusă pe ediția extinsă a albumului său de debut, „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”.

„Before You Go” este, conform declarației lui Lewis Capaldi, „cea mai personală piesă pe care am scris-o vreodată”, și, venind din partea artistului care a dat naștere hit-ului „Someone You Loved”, noul single al acestuia ar trebui să fie însoțit de un avertisment pentru ascultătorii fragili din punct de vedere emoțional.

„Before You Go” descrie într-un mod unic imaginea copleșitoare a unei despărțiri, văzute dintr-o singură perspectivă, aceea a omului care a rămas și caută nedumerit, devastat și disperat răspunsuri, copleșit de supliciul sentimentului de vinovăție.

Lewis Capaldi le prezintă fanilor piesa „Before You Go” cu doar două zile înainte de marea lansare a versiunii extinse a albumului „Divinely Uninspired To A Hellish Extent”, programată pe 22 noiembrie. Această variantă include trei noi piese „Before You Go”, „Leaving My Love Behind” și „Let It Roll”.