Leonard Cohen se bazează pe 100 de tehnicieni pentru concertul din Bucureşti

Leonard Cohen va concerta în Capitală, în Piaţa Constituţiei, sâmbătă seară.

Scena pe care va cânta Leonard Cohen este concepută astfel încât să corespundă dorinţelor artistului şi necesită patru zile de amenajare. 100 de tehnicieni pregătesc showul pe care artistul îl va susţine în Bucureşti peste doar câteva zile.

După un lung periplu pe toate meridianele globului, în perioada 2008 – 2010, după seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriţi definitiv de muzica sa, albumul ‘Old Ideas’ aduce ‘zece cântece noi, pe care nimeni nu le ştie, dar toţi le vor preţui’, piese care fac să explodeze inima şi zguduie trupul, dărâmă barierele întregii lumi, cum numai muzicianul canadian poate să o facă.

În apropierea scenei, Leonard Cohen, artiştii care îl acompaniază şi echipa sa tehnică vor avea la dispoziţie opt încăperi. Dintre acestea, una este dedicată exclusiv artistului, în care se va retrage şi se va pregăti pentru concert.

Ultimele bilete la concertul lui Leonard Cohen se găsesc la vânzare prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi online, pe www.eventim.ro.

Anul trecut, Leonard Cohen a fost recompensat cu Helpmann Award pentru concertul său susţinut în Australia, la Hanging Rock, cu premiul Prinţul Asturiei pentru Litere şi cu Glenn Gold Award pentru contribuţia adusă artelor.