Confidenţialitate

Laurențiu Reghecampf, prezentat oficial la Universitatea Craiova | AUDIO

Laurențiu Reghecampf a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Tehnicianul de 47 de ani s-a întors în Bănie după ce Eugen Neagoe a fost demis.

Laurențiu Reghecampf: „Obiectivul pentru noi anul acesta va fi unul foarte clar: să ne luptăm până la final pentru campionat și cupă”

A semnat un contract valabil două sezoane, timp în care, spune el – vrea să câștige Cupa și Campionatul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Obiectivul pentru noi anul acesta va fi unul foarte clar: să ne luptăm până la final pentru campionat și bineînțeles cupă, dacă se poate și avem posibilitatea. Cred eu că avem în momentul de față puterea și experiența necesară să facem acest lucru; au crescut și jucătorii care erau mai tineri”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf: „FCSB este candidata principală pentru a câștiga titlul”

Laurențiu Reghecampf, care a mai antrenat-o pe CSU și în urmă cu an, afirmă totuși că FCSB este favorită pentru a câștiga titlul în SuperLiga.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Sunt câteva echipe care au maxim de puncte. FCSB este candidata principală pentru a câștiga titlul. FCSB care arată un fotbal foarte bun. Nic Farul nu este de dat la o parte, CFR-ul la fel – un antrenor nou, o nouă filosofie. Deci vor fi 4-5 echipe, Rapidul, care lucrează foarte bine, au un stadion frumos cu fani incredibili”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Citește și: David Popovici s-a calificat în finala de 200 de metri liber, la Mondialele de Natație din Japonia, cu cel mai bun timp | AUDIO