LaserMaxx, prima arenă de laser tag din țară (P)

LaserMaxx este prima arenă de laser tag din România, deschisă în martie 2007. În prezent, LaserMaxx primește iubitorii de laser tag și distracție în două centre comerciale, Afi Cotroceni și Unirea Shopping Center, beneficiind de 44 echipamente, 2000 de mp de spațiu de distracție și peste 10 ani de experiență în găzduirea petrecerilor și evenimentelor.

Dincolo de cifre, LaserMaxx înseamnă mii de teambuildinguri, mii de copii fericiți care își aniversează ziua de naștere, înseamnă petreceri de burlaci, petreceri supriză, evenimente de lansare de produse sau piese muzicale, înseamnă reclame filmate în arenă și sute de sponsorizări, de la baluri de boboci până la cauze umanitare.

De ceva timp, LaserMaxx propune, în plus, și EscapeRoom, în parteneriat cu LOCKEDup, unul dintre cei mai prolifici creatori de camere escape din țară.

La Afi Cotroceni va trebui sa îl salvați pe RoboMaxx, ultimul robot capabil să salveze planeta Pământ, iar la Unirea va trebui să salvați un sat de la blestemul unui zeu nemilos și răzbunător.

Oricare ar fi activitatea pe care o alegeți, laser tag, jocuri arcade, escape rooms, billiard sau bar, fie că doriți o aniversare pentru voi sau copii, o ieșire inedită alături de colegii de serviciu ori cu prietenii, LaserMaxx este locul perfect.

Detalii sunt pe site-ul www.lasermaxx.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/LaserMaxxRomania

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS