Lady Gaga vrea să restaureze Neverland-ul lui Michael Jackson

Lady Gaga este o admiratoare înfocată a Regelui Muzicii Pop şi îşi doreşte foarte mult ca fosta reşedinţă a acestuia să fie restaurată

Lady Gaga e obsedată de Michael Jackson. A devenit bună prietenă cu sora lui, La Toya, şi îşi doreşte mai mult ca orice să restaureze Neverland şi să aducă ferma la starea ei iniţială’, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

‘Copiii lui ţin cu disperare ca familia Jackson să nu renunţe la casa în care ei şi-au petrecut copilăria, sperând să aibă posibilitatea să se hotărască ce să facă cu ferma atunci când se vor face mari. Lady Gaga vrea să îi ajute cu costurile financiare, cumpărând o parte din proprietate’, a adăugat aceeaşi sursă.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului – Prince, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

Lady Gaga, în vârstă de 26 de ani, a cumpărat de curând 55 de costume şi obiecte care au aparţinut cântăreţului Michael Jackson la o licitaţie dedicată celebrului cântăreţ.

Lady Gaga a dezvăluit într-un interviu recent că se afla în negocieri avansate pentru a cânta în deschiderea celor 50 de concerte din turneul ‘This is It’ pe care Michael Jackson urma să le susţină la Londra, începând din iulie 2009.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei ‘intoxicaţii grave’ cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale şi în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.