Lady Gaga, mâncată de vie de un leu

Lady Gaga are parte de un final tragic în timpul vizitei sale în Africa de Sud.

Un videoclip controversat, lansat marţi de Die Antwoord pe YouTube, o urmăreşte pe Lady Gaga în timp ce explorează un oraş unde oamenii au preocupări ciudate. Trupa sud aficană Die Antwoord a apelat la o imagine devenită clasică a divei, cu celebrul costum din carne, pentru a-şi putea asocia imaginea cu ea.

Cântăreaţa a şocat în 2010 cu ţinuta cu care şi-a făcut apariţia la MTV Video Music Awards. Îmbrăcată de sus până jos în carne. Acum, acest look revine.

Inclusă pe albumul ‘TEN$ION’, piesa ‘Fatty Boom Boom’ beneficiază de unul dintre cele mai ciudate videoclipuri. O reţetă care a adus peste 200.000 de vizualizări pe YouTube în mai puţin de 24 de ore de la lansare.

Lady Gaga scapă la milimetru dintr-o deturnare a maşinii în care se deplasa, apoi înfruntă un oraş neobişnuit în care, în final, îşi găseşte sfârşitul între colţii unui leu – ‘Lion King’.

Trupa Die Antwoord cântă hip hop, rap şi zef şi s-a lansat în 2009. Ea este formată din Ninja, Yo-Landi Vi$$er, DJ Hi-Tek şi DJ Vuilgeboost. Până în prezent a avut parte de mai multe piese cu videoclipuri controversate şi chiar de aprecieri din partea publicului britanic, ajungând cu un single până pe locul 37 dintr-un top englezesc.

Urmăreşte videoclipul controversat Die Antwoord – Fatty Boom Boom