LACUL LEBEDELOR PE GHEAŢĂ ajunge la Bucureşti pe 18 ianuarie

Spectacolul pus în scenă de Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg este singurul din lume în care baletul clasic se îmbină cu feeria spectacolului pe gheaţă.

A mai rămas o lună până când singurul balet profesionist pe gheaţă din lume ajunge la Bucureşti pentru a încânta publicul cu o reprezentaţie extraordinară a spectacolului LACUL LEBEDELOR. Evenimentul, care îmbină măiestria şcolii ruseşti de balet clasic cu gingăşia şi virtuozitatea spectacolului pe gheaţă, va avea loc pe 18 ianuarie la Sala Palatului.

Faimosul libret, ce istoriseşte povestea unor prinţese transformate în lebede de către un vrăjitor malefic, al cărui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui prinţ, prinde viaţă pe scena patinoar şi îmbină într-un mod unic muzica simfonică, gingăşia costumelor şi măiestria balerinilor, pentru un spectacol deosebit.

Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg, nestemată din patrimoniul cultural al Rusiei şi singurul balet profesionist pe gheaţă din lume, va oferi publicului un show unic şi impresionant. Coregrafia clasică şi spectacolul de cel mai înalt nivel sunt doar două dintre argumentele care recomandă acest show grandios.

Spectacolul pus în scenă de Baletul pe Gheaţă din Sankt Petersburg este singurul din lume în care baletul clasic se îmbină cu feeria spectacolului pe gheaţă. Baletul pe gheaţă din Sankt Petersburg aduce în faţa publicului transpunerea fidelă pe luciul scenei-pationoar a unui spectacol clasic de balet, cu decoruri, costume şi balerini pregătiţi în renumitele şcoli de balet clasic din Rusia. Pentru acest spectacol, scena Sălii Palatului va fi acoperită cu 2500 de kg de gheaţă naturală.

Producţia LACUL LEBEDELOR este pusă în scenă de coregraful artist emerit al Rusiei Konstantin Rassadin, iar în ultimii 5 ani a fost prezentată pe cele mai prestigioase scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda, Serbia, Slovenia, Turcia, Elveţia, Columbia şi Argentina.

Pentru LACUL LEBEDELOR pe gheaţă sunt disponibile 6 categorii de bilete, cu preţuri între 100 şi 350 de lei.

Biletele se găsesc în magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, la Palatul Naţional al Copiilor, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta, şi online pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.iabilet.ro.