Confidenţialitate

La Rotterdam au început repetițiile pentru concursul Eurovision

Au început repetițiile pentru concursul Eurovision de la Rotterdam, iar delegațiile au ajuns în Olanda încă din weekend. Nu au voie să ia legătura cu echipele altor țări iar petrecerile nu sunt permise.

Fiecare delegație este testată la 48 de ore. Artiștii nu au voie să interacționeze cu alte persoane, care nu au legătură cu echipele organizatoare. Există un calendar clar cu programul repetițiilor, respectat cu strictețe.

Conferințele de presă, care se țineau în mod obișnuit după repetiții, nu se mai organizează. În mod obișnuit, înainte de concursul oficial, erau organizate mai multe petreceri în așa-numitul „EuroVillage” dar anul acesta nu se mai țin.

Toate măsurile sunt luate pentru ca Eurovision să poată fi organizat, după anularea de anul trecut. Roxen, reprezentanta României, a avut prima repetiție duminică iar a doua e programată miercuri.

Reprezentanții Republicii Moldova se pregătesc și ei de prima repetiție. Cele 3 showuri în direct vor avea loc săptămâna viitoare, cu public redus.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Mihai Bucureșteanu