Confidenţialitate

La o oră de la declarația lui Ciucă, Guvernul corectează eroarea făcută de premier: Venituri mai mici de 2.000 de lei, nu 2.500 de lei | AUDIO

Guvernul aprobă azi Ordonanța care prevede ajutorul de 700 de lei pentru pensionari. Numai că transmite informații eronate. La începutul ședinței de Guvern, premierul a declarat că plafonul până la care se va acorda acest ajutor este 2500 de lei. După o oră, Guvernul a vrut să îndrepte eroarea și a venit cu o rectificare.

Ajutorul financiar în valoare de 700 de lei se acordă pensionarilor cu venituri mai mici de 2.000 de lei nu 2.500 – a fost rectificarea facută de Guvern, după ce la începutul ședinței de Guvern premierul a anunțat un plafon de 2500 de lei.

„Prin Ordonanță de Urgență vom aproba acordarea în luna iulie a acelui ajutor financiar de 700 de lei pentru pensionarii ale căror venituri sunt sub limita de 2500 de lei. Discutăm despre 3,3 milioane de beneficiari”, a mai spus premierul româniei joi”, a spus Nicolae Ciucă.

Suma se va plăti în iulie, odată cu pensia aferentă lunii viitoare.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: Ciucă: Vom aproba acordarea în iulie a ajutorului financiar de 700 de lei pentru pensionarii cu venituri sub 2500 de lei | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.