La mulți ani, Madonna!

Regina Muzicii Pop împlinește miercuri 59 de ani. Madonna Louise Ciccone s-a născut pe 16 august 1958, în Bay City, Michigan, Statele Unite ale Americii.

În urmă cu doi ani, Madonna declara că nu ar vrea să i se acorde un premiu pentru realizările din întreaga carieră pentru că e convinsă că mai are foarte multă muzică de creat.

”Mai am mult de trăit. Oferiţi-mi-l (n.r. premiul) în 100 de ani şi aş putea să mă mai gândesc”, spunea atunci vedeta.

Pe 26 august 2010, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.

Madonna în 2017

Anul acesta,  Madonna a lansat de Ziua Internaţională a Femeii, un scurtmetraj intitulat Her Story, turnat în alb-negru, cu un puternic mesaj feminist.

Artista spune că proiectul video este ”dedicat tuturor femeilor care luptă pentru libertate”

Pe 15 septembrie se lansează ”MADONNA: REBEL HEART TOUR” în format digital, DVD și blu-ray, acesta din urmă incluzând și materiale oferite bonus fanilor.

Madonna va lansa și un album live cu 22 de piese din cadrul ”Rebel Heart Tour”, ce va fi oferit fanilor în format dublu CD și digital, pentru download.

Tracklist-ul pentru albumul live ”MADONNA: REBEL HEART TOUR” aduce laolaltă cele mai importante momente din cariera Reginei Muzicii Pop, incluzând atât piese de pe ”Rebel Heart”, cât și hit-urile binecunoscute ale artistei. O notă importanta pentru fanii fideli ai Madonnei este că pe acest material vor regăsi reinterpretări ale unora dintre cele mai mari hit-uri ale Madonnei.

Turneul Madonna – The Rebel Heart a fost regizat de Jamie King , iar regia artistică a fost semnată de Antunes. Trupa Madonnei a fost compusa pentru acest turneu din Ric’key Pageot (clapa), Brian Frasier-Moore (tobe), Monte Pittman (chitara) și Kiley Dean si Nicki Richards (backing vocal). De coreografie s-a ocupat Megan Lawson, iar costumele au fost realizate de Arianne Phillips.