Confidenţialitate

La mulţi ani, George Zafiu!

Pentru că la toamnă şi-a propus să alerge la maraton, colegii de la Europa FM s-au gândit să-i facă încălzirea cu un maraton radio. De ziua lui, George Zafiu realizează nu doar Deşteptarea, alături de Vlad Petreanu, ci şi emisiunea Europa Express.

Alături de Ciprian Dinu rămân în studioul Europa FM atât George Zafiu cât şi Vlad Petreanu, până la ora 13:00. Ceea ce încă nu ştie sărbătoritul nostru este că surprizele abia acum încep.

Nicoleta Nucă a cântat live în Deşteptarea, pentru ca spre final de program să vină în studio şi toată echipa Europa FM pentru a-i cânta “La mulţi ani” sărbătoritului. Tortul primit de George Zafiu a fost doar prima surpriză dintr-un lung şir pe care îl veţi descoperi azi până la 13.

George Zafiu este prima voce care s-a auzit pe frecvenţele Europa FM, pe 26 mai 2000, şi azi este cel care vă trezeşte în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, în Deşteptarea, alături de Vlad Petreanu.

La mulţi ani, George Zafiu!

Dimineaţa a început cu o surpriză muzicală live din partea Nicoletei Nucă, transmisă în direct şi video pe pagina de Facebook Europa FM. După noul single “Castele de Nisip”, am descoperit „Ce are ea” în varianta emoţionantă a Nicoletei Nucă:

 

Pentru că este fan al mâncării greceşti,  cu ajutorul Gala Catering a venit un mic dejun mai special: