Kung Fu Panda 3, nedetronat în box-office-ul nord american – VIDEO

Pelicula „Kung Fu Panda 3” se menţine, pentru a doua săptămână la rând, pe primul loc în box-office-ul nord american.

Filmul de desene animate a avut, peste weekend, încasări estimate la 21 de milioane, totalizând 69 milioane de dolari de la momentul lansării în cinematografe. Actorii Angelina Jolie, Jack Black şi Dustin Hoffman le „împrumută” vocile personajelor din Kung Fu Panda 3.

„Ave, César”, comedie a fraţilor Coen, cu George Clooney şi Scarlett Johansson în rolurile principale, ocupă locul al doilea, cu încasări de 11 milioane şi jumătate de dolari.

Podiumul este completat de ‘The Revenant „, film recompensat cu 3 Globuri de Aur şi considerat favorit la Oscaruri, ţinând cont de cele 12 nominalizări obţinute. Regizat de mexicanul Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Leonardo DiCaprio în rol principal, filmul a reuşit încasări de 7 milioane de dolari în săptămâna a şaptea de prezenţă în sălile de cinema şi de aproape 150 de milioane de dolari de la debutul în SUA. Încasările globale ating 300 de milioane de dolari, potrivit revistei Variety.

„Star Wars: The Force Awakens” ocupă locul al patrulea, atingând pragul de 900 de milioane de dolari în box office-ul nord-american în cea de-a 50-a zi de la lansare.

În weekend, episodul 7 din această saga a devenit al treilea film din istorie care trece bariera de 2 miliarde de dolari la nivel mondial, au anunţat studiorile Disney. Două filme de James Cameron, „Avatar” (2,79 miliarde de dolari) şi „Titanic” (2,19 miliarde de dolari), rămân filmele cu cele mai mari încasări din istorie.

Articole Similare