Confidenţialitate

Klaus Iohannis a lăudat organizarea campaniei de vaccinare la Constanța | AUDIO

România va depăși, astăzi, pragul de 100.000 de persoane vaccinate împotriva Covid 19, pe zi, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a lăudat organizarea campaniei de vaccinare la Constanța, unde a vizitat centrul de imunizare non stop deschis la Spitalul Militar din oraș.

”Suntem în situația foarte bună în care avem suficiente doze pentru a intra în această etapă. Stăm, noi, în România, extraordinar de bine cu această campanie de vaccinare. În altă parte, lucrurile sunt încă în organizare, și nu cred că sunt multe locuri unde cetățenii se pot duce, pur și simplu, la vaccinare. Urmează noi acțiuni, sunt planificate centre cu prezență non-stop”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

În același timp, președintele face un apel la români să meagă la vaccinare mai ales că de sâmbătă centrele vor fi deschise oricui, și fără programare.

”Nu vreau să ne amăgim singuri. Pandemia nu a dispărut. Virusul este în societate. Reiau apelul meu: Haideți să ne vaccinăm ca să revenim la normalitatea noastră pe care ne-o dorim atât de mult”.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Presidency.ro