Confidenţialitate

KFC a lansat lumânările cu miros de pui prăjit

Compania KFC a lansat o ediţie limitată de lumânări parfumate cu miros de pui prăjit, care vor fi distribuite iniţial, gratuit, în Noua Zeelandă, potrivit New Musical Express.

”Există oare o modalitate mai bună pentru a vă lumina nopţile decât aceea oferită de o ediţie limitată de KFC Scented Candle?”, au scris pe Instagram reprezentanţii KFC din Noua Zeelandă.

Acea filială neozeelandeză va oferi noile sortimente de lumânări parfumate câştigătorilor unui concurs organizat pe Instagram, în cadrul unei campanii de promovare a unor calendare cu tematică de Crăciun.

Pentru a câştiga o astfel de lumânare cu miros de pui prăjit, participanţii trebuie să publice sub fotografia cu lumânările din această gamă un comentariu în care trebuie să numească alte produse ale brandului KFC ale căror imagini şi-ar dori să le vadă pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când KFC a creat produse insolite. La începutul acestui an, compania americană a lansat pe piaţă o soluţiune de protecţie solară cu miros de pui prăjit.

De asemenea, KFC Hong Kong a lansat un sortiment de lac de unghii comestibil cu aromă de pui prăjit.

Sursă: News.ro