Kevin Spacey, în căutarea unui „tratament” după acuzaţiile de hărţuire sexuală

Actorul american Kevin Spacey se află într-o perioadă de căutare a unei „evaluări” şi a unui „tratament”, în urma mai multor acuzaţii de hărţuire sexuală care îl vizează, scrie revista Variety.

‘În acest moment nu vom face publice alte informaţii’, a spus agentul de presă al starului hollywoodian într-o declaraţie pentru publicaţia americană.

Actorul mexican Roberto Cavazos şi autorul american de filme documentare Tony Montana au descris pentru presă modul în care Kevin Spacey le-ar fi făcut avansuri sexuale. Noile acuzaţii au apărut la scurt timp după ce actorul Anthony Rapp a dezvăluit că starul american l-a agresat sexual în anii 1980, pe când el avea 14 ani.

Kevin Spacey i-a prezentat scuze publice, adăugând că nu îşi aminteşte acel incident.

Au fost suspendate filmările pentru cel de-al şaselea sezon al serialului „House of Cards” produs de Netflix, care va fi totodată ultimul, în care Kevin Spacey joacă rolul principal.

Platforma online MasterClass a anunţat că a luat decizia de a retrage din oferta sa cursul de actorie pe internet – la care accesul se face contra unei taxe de 90 de dolari – susţinut de actor.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS