Confidenţialitate

Kevin Spacey, anchetat de poliţia britanică pentru o a treia acuzaţie de agresiune sexuală

Actorul Kevin Spacey este anchetat de poliţia britanică pentru o a treia acuzaţie de agresiune sexuală, potrivit Press Association.

Scotland Yard a primit o plângere referitoare la o a treia posibilă victimă a actorului într-un incident care ar fi avut loc în Westminster, Londra, în 2005.

”Pe 13 decembrie, am primit o plângere potrivit căreia bărbatul a agresat sexual un alt bărbat (cea de-a treia victimă) în 2005, în Westminster”, a declarat miercuri un purtător de cuvânt al poliţiei metropolitane.

Poliţia nu a făcut referire în mod direct la Kevin Spacey în ceea ce priveşte noua acuzaţie, dar a precizat că autorul este acelaşi cu cel din reclamaţiile anterioare.

Kevin Spacey este deja vizat de alte două anchete referitoare la agresiune sexuală petrecute în sudul Londrei, în cartierul Lambeth, una în 2005, cealaltă în 2008.

Actorul, în vârstă de 58 de ani, a fost printre primii care s-a confruntat cu acuzaţii de hărţuire după declanşarea scandalului Harvey Weinstein.

Kevin Spacey a fost exclus din distribuţia serialului ”House Of Cards”, produs de Netflix, iar personajul său din ”All The Money In The World” a fost redistribuit.