Kelemen Hunor și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale

Kelemen Hunor a venit la sediul Biroului Electoral Central cu o trotinetă electrică.

„Am depus aproape 266.000 de semnături. Am venit cu această trotinetă electrică ca să dau un mesaj pentru fiecare cetățean să folosim mai puțin mașinile, să avem grijă de mediu, de viitorul copiilor noștri și să nu încercăm să limităm dreptul nimănui de a folosi bicicletă electornică sau chiar trotinetă.

Când începe campania electorală, vom îmcerca să adresăm câtre fiecare cetățean mesaje și proiecte pentru viitor.

Astăzi, e puțin să avem o țară normală, e nevoie de mai mult. Nu trebuie politicienii să se ocupe de fericira oamenilor. Este o altă treabă. Nu prin politică se asigură fericirea cetățenilor. Trebuie să avem viziuni, proiecte mărețe și atunci vom ieși din mediocritate”, a spus Kelemen Hunor, în fața sediului Biroului Electoral Central.

În urmă cu o zi, liderul UDMR s-a arătat încrezător în șansele de a candida în Turul II al alegerilor prezidențiale din această toamnă.

„Eu cred că vom intra în turul doi Paleologu şi cu mine. Oricine câştigă, Toader sau eu, România va avea de câştigat, va fi în câştig. (…) Ar fi un tur doi minunat, cum nu a avut România de 30 de ani”, a declarat reprezentantul UDMR, într-o conferinţă de presă.

FOTO: Facebook/Kelemen Hunor Oficial

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS