Confidenţialitate

Kelemen Hunor: În câteva luni vom reveni la normal, dacă va crește numărul persoanelor vaccinate | AUDIO

Vicepremierul Kelemen Hunor este convins că, peste câteva luni, odată cu creșterea numărului de persoane vaccinate anti-COVID, ne vom putea întoarce la o viață normală.

Kelemen Hunor a mers, miercuri, la Spitalul Militar, unde a primit doza rapel a vaccinului împotriva COVID. Tot aici, se vor prezenta pentru administrarea celei de-a doua doze de vaccin și ceilalți membri ai Guvernului:

„Sunt convins că, peste câteva luni de zile, în România, cazurile vor fi atât de puține încât putem să ne întoarcem la o viață normală. Să aveți încredere în știință, să aveți încredere în medici și să aveți încredere în acest vaccin, cel mai mai modern din istoria medicinei.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Vicepremierul Kelemen Hunor a fost întrebat dacă este mulțumit de proiectul de buget. Acesta se încadrează în ținta de deficit de 7,1%, a precizat Kelemen Hunor:

„Vor fi mai puține cheltuieli față de anul trecut. În ceea ce privește investițiile, investițiile mari, în domenii esențiale, sunt asigurate în 2021, atât se poate în 2021, fiindă de la 10% să cobori la 7,1% este un efort.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.