Kanye West a fost spitalizat

Rapperul american Kanye West a fost spitalizat în Los Angeles, după ce a fost transportat la spital legat cu cătuşe, la scurt timp după ce turneul său din Saint Pablo a fost anulat, potrivit BBC.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat pentru BBC că au primit un apel pentru tulburarea liniştii publice, care s-a dovedit a fi un incident medical, luni după-amiază, însă nu a dat informaţii cu privire la identitatea bolnavului. La scurt timp, departamentul de pompieri din Los Angeles a confirmat faptul că o persoană a fost dusă la spital pentru “evaluare suplimentară”.

“Departamentul de pompieri a răspuns la o solicitare de ajutor medical nespecificată”, a declarat un purtator de cuvant al serviciului.

“Un adult descris ca fiind stabil din punct de vedere medical a fost dus la un spital din zonă pentru evaluare suplimentară”, a ţinut să adauge acesta.

Kanye West şi-a anulat turneul în care se afla după ce sâmbătă şi-a uimit publicul în cadrul unui concert. După ce a întârziat o oră jumătate, acesta a cântat doar trei piese, înainte de a lansa critici la adresa lui Mark Zuckerberg, a lui Jay Z şi a lui Hillary Clinton.

El l-a criticat pe Mark Zuckerberg pentru că nu i-a dat banii necesari pentru a ieşi din datorii. În plus, acesta a declarat că l-a rănit faptul că că Jay Z nu a reuşit să-i viziteze familia după jaful de luna trecută.

După câteva comentarii la adresa presei, rapperul a lăsat microfonul şi a ieşit de pe scenă.

Sursă: Mediafax

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS