Confidenţialitate

K1: O noua gala Respect World Series are loc la Londra

A doua gală de K1 Respect World Series se va desfăşura pe 2 iulie în Londra, iar printre luptătorii români care vor intra in ring se numără Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy sau Sebastian Ciobanu.

Unul dintre cele mai așteptate meciuri este cel pe care îl va susține Andrei Stoica. Sportivul din Romania îl va întâlni pe luptătorul Chris Cooper.

“Mă pregătesc în fiecare zi, am revenit la forma potrivită pentru meci. Știu că nu am un adversar uşor, însă acest lucru mă motivează și mai mult. Dezideratul nostru este să-i facem mândri pe români indiferent unde luptăm. Mă bucur că ajungem la Londra. Îi așteptăm atât pe românii care locuiesc în Regat, cât și pe britanici să ne fie alături. Promitem o seară de neuitat pe 2 iulie”, a declarat Andrei Stoica.

Organizatorii promit un show complet. “A doua gală pe care o organizez va avea loc într-o arenă de 5 stele și aducem în fața publicului cei mai titrați luptători din România și din Europa. Mă bucur enorm când observ interes crescut din partea publicului pentru această gală. Suntem la început de drum și suntem încrezatori că vom deveni una dintre cele mai importante promoții din lume”, a precizat Alin Panaite, președinte Respect World Series.

Managerii noului circuit spun că fac preselecţii pentru a aduna cei mai buni luptători din România, iar interesul tinerilor este unul crescut pentru sporturile de contact. “În sala unde se antrenează vedetele K1 din România vin săptămânal tineri care își doresc să fie precum fraţii Stoica sau Benjamin Adegbuy sau alţi eroi. Avem încredere că acest sport are un viitor sigur”, susţine Alin Panaite.

Evenimentul se va desfăşura în Copper Box Arena, în Stratfort, de la ora 18.00. Vor intra in ring Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Sebastian Ciobanu, Arnold Oborotov, Daniel Sam, Marian Rusu, Claudiu Badoi, Ciprian Schiopu, Mirel Iacob si mulți alții.

Prima gală Respect World Series a avut loc pe 19 martie la Spania.