Confidenţialitate

Jurnal de Bord: Cum să găsești cele mai ieftine bilete de avion

Jurnalul de Bord îl scriem azi din avion. Pentru că ianuarie este cea mai bună lună pentru prețurile biletelor de avion.

Biletele de avion au prețuri cu până la 60% mai mici față de media întregului an, arată statisticile vola.ro.

Cele mai ieftine zboruri din an încă le puteți rezerva acum către Berlin, Milano, Paris și Bruxelles.

Mai ieftine decât o seară în oraș sunt acum zborurile dus-întors la Milano. Biletele de avion încep de la 15 euro pentru această destinație.

Acolo vă așteaptă Catedrala din Milano, cea mai mare biserică gotică din Italia, pentru care au fost necesare aproape șase secole pentru a fi finalizată. Puteți admira “Cina cea de taina”, în mănăstirea Santa Maria delle Grazie. Nu ratați ocazia de a explora Muzeul de Știință și Tehnică Milano, unde vă așteaptă o colecție impresionantă de peste 10.000 de piese expuse pe o suprafață de circa 23.000 de metri pătrați. Veți avea nevoie de câteva ore pentru a vă bucura de el, dar merită pe deplin cei 10 euro pe care îi dați pentru bilet.

Nu întâmplător povesteam săptămâna trecută de Dubai. Potrivit statisticilor vola.ro, bilete de avion la Dubai se găsesc acum cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului.
Și un detaliu important! Dacă vă gândiți că biletele sunt mai ieftine doar pentru cursele pe care le efectuați imediat, vă înșelați. Reducerile din ianuarie se aplică pentru aproape toate perioadele de călătorie din an. Doar să aveți timp să căutați și să alegeți date flexibile pentru zboruri.

Anul trecut s-au rezervat în ianuarie aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, doar pe platforma care a făcut statistica, vola.ro.