STUDIU: Ianuarie este luna cu cele mai mici prețuri la biletele de avion

În luna ianuarie biletele de avion au prețuri cu până la 60% mai mici față de media întregului an, arată statisticile vola.ro, potrivit unui comunicat transmis Europa FM.
Destinațiile europene beneficiază de prețurile cele mai avantajoase în luna ianuarie, începând de la 15 euro / persoană pentru un bilet de avion dus-întors.

Printre destinațiile cu prețuri mai mici cu 40% până la 60% față de restul anului se numără Berlin – până la 56% mai ieftin, Milano – până la 55% mai ieftin, Paris – până la 45% mai ieftin, Barcelona – până la 45% mai ieftin și Bruxelles – până la 40% mai ieftin. Prețurile încep de la 15 euro pentru un zbor dus-întors la Milano, 20 euro la Bologna, 26 euro la Atena, 28 euro la Bruxelles, 30 euro la Berlin și 34 euro la Londra.

Din afara Europei, călătorii pot rezerva, spre exemplu, bilete de avion la Dubai cu până la 40% mai ieftin decât în restul anului.

„Cu toții vrem să știm când găsim cele mai ieftine bilete de avion așa că, la început de an, întreagă echipa Vola.ro a pus umărul la identificarea celor mai bune rute și prețuri din an.

Astfel, Vola.ro a transformat pentru călători luna ianuarie în Ieftinuarie. O simplă căutare de bilete de avion va arată cele mai mici prețuri pentru destinația aleasă precum și evoluția prețului până la dată de plecare că să evidențieze faptul că luna ianuarie este, într-adevăr cea mai avantajoasă pentru planificarea întregului an. Dacă în 2018 s-au rezervat în luna ianuarie aproape 30.000 de bilete de avion pentru un total de 4 milioane de euro, în 2019 țintim la o creștere cu 50% a numărului de bilete de avion vândute în luna ianuarie. Vrem să încurajăm românii din țară sau din afară țării să își planifice în avans și să își rezerve călătoriile astfel încât să profite de cele mai bune prețuri din an.” , spune Claudia Tocilă, Marketing Manager Vola.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS