Jurjak este acum pe scena Europa FM Live pe Plajă – VIDEO LIVE

Jurjak este pe scena unuia dintre cele mai mari evenimente muzicale ale verii de la malul Mării Negre, Europa FM Live pe Plajă.

„Sunt umbra unui vechi copac ce poartă în crengi o muzică”, se descrie Jurjak.

Sâmbătă, 10 august, la Europa FM Live pe Plajă 2019 urcă pe scenă Nicole Cherry, Liviu TeodorescuJurjakAddaLoraDJ Project și AmiAntoniaBere GratisVunkVanotekCarla’s Dreams.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă. Pe lângă invitații anunțați, Europa FM a pregătit și pentru această seară o mulțime de suprize pentru cei care sunt pe plaja dintre Venus și Saturn.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pe 10 august, autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor merge GRATUIT pe ruta Eforie Sud – Europa FM Live pe Plajă, din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00 și retur Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud în intervalul orar 24:00 – 02.00.

Plecarea către festivalul Europa FM Live pe Plajă se face din stația de autobuze Eforie Sud. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

Pe pagina de Facebook Radio Europa FM, puteți urmări transmisiunile speciale de la concertul Europa FM Live Pe Plajă.

Concertul integral poate fi urmărit, în premieră, pe canalul de YouTube Europa FM, dar şi pe europafm.ro. Transmisiunea va fi în format full HD, realizată cu ajutorul a șase camere.

Jurjak, pentru prima dată pe scena Europa FM Live pe Plaja!

Mr.jurjak, pentru prima dată pe scena Europa FM Live pe Plaja!Concertul integral poate fi urmărit pe www.livepeplaja.ro

Publicată de Radio Europa FM pe Sâmbătă, 10 august 2019