Julio Iglesias va anunța la începutul lunii septembrie data noului său concert de la București

Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă. Artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. În același timp, trasează itinerariul turneului mondial în al cărui program va include și acea serie amplă de concerte, amânate din cauza intervenției chirurgicale.

Deși programul artistului din ultima parte a anului 2015 se anunță a fi extrem de încărcat, Julio Iglesias este nerăbdător să revină pe scenă pentru a-și îndeplini misiunea, aceea de a le împărtăși admiratorilor săi bucuria de a cânta și de a le dărui tuturor emoțiile celor mai frumoase melodii romantice din istorie.

Julio Iglesias a anunțat că la începutul lunii septembrie va confirma data la care va reveni în concert la București. Astfel, așteptarea celor care iubesc muzica starului latin va lua sfârșit foarte curand, cand vor fi anunțate noile coordonate ale noului show semnat de Julio Iglesias.