Confidenţialitate

Județul Ilfov trece în scenariul roșu. Incidența COVID a ajuns la 3,06, iar în Afumați, la 5,94 | AUDIO

Deja în 8 localități din județul Ilfov incidența a fost depășită din weekeend, iar certificatul verde european se aplică de astăzi.
În localitățile Berceni, Bragadiru, Ciorogârla, Copăceni, Corbeana, Afumați, Mogoșoaia și Snagov, incidența a depășit 3 cazuri la mia de locuitori.

Restricții se aplică încă de luni, 20 septembrie. Este vorba de obligativitatea prezentării certificatului european care atestă vaccinarea, trecerea prin boală sau un test negativ la intrarea în restuarante, baruri, cinematografe sau la evenimente precum nunți și botezuri.

Cea mai mare incidență din județul Ilfov este în localitatea Afumați, 5.94.

Va fi o ședință astăzi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, dar pentru 8 dintre localități deja se aplică, începând cu ora 0, pentru că au avut incidența peste 3 de zilele trecute, sunt 8 localități care au deja măsura în vigoare, încă 8, deci 16 în total“, a declarat la Europa FM prefectul județului Ilfov, Daniel Zamfir.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Printre localitățile în care ar urma să intre în vigoare certificatul verde european se numără Voluntari, Chiajna, Dobroești, Glina, Otopeni sau Popești Leordeni.