Confidenţialitate

Judecătoria Blaj se închide până luni. Aproape tot personalul a fost testat pozitiv pentru COVID-19 | AUDIO

Judecătoria Blaj își restrânge activitatea după ce aproape tot personalul a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Unul din cei trei judecători și toți grefierii instanței sunt infectati cu noul coronavirus.

Focar de COVID-19 la Judecătoria Blaj, unde aproape tot personalul a fost testat pozitiv, fiind imposibilă desfășurarea activității de judecată care a fost restrânsă până luni, inclusiv.

Colegiul de conducere al Curții de Apel Alba Iulia a hotărât restrângerea activității Judecătoriei Blaj, până în data de 24 ianuarie inclusiv, în urma focarului de COVID-19 care a izbucnit în rândul personalului ce a fost afectat aproape în totalitate.

Astfel, în urma testărilor PCR toți cei 8 grefieri ai judecătoriei au primit rezultate pozitive, la fel și unul din cei trei judecători aflați în activitate.

Până în data de 24 ianuarie, la Judecătoria Blaj nu sunt programate ședințe de judecată a cauzelor în materie civilă, nici ședințe de judecată a cauzelor în materie penală. În plus, ziua de luni este liberă și pentru ei.

Sursa foto: Colaj foto Unsplash

Citește și: Ministerul de Interne vrea să limiteze la cel mult 10 numărul de persoane care pot avea domiciliul la aceeași adresă | AUDIO

Autor: Daniela Stoia

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.