Confidenţialitate

Joi, la ora 13, ministrul justiției va anunța propunerea sa pentru funcția de procuror șef al DNA

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus printr-o postare pe Facebook, că au fost finalizate interviurile pentru ocuparea funcţiei de şef al DNA şi că joi, la ora 13:00, va anunţa propunerea sa. Tot atunci vor fi publicate şi programele de management ale candidaţilor.

„Au fost finalizate interviurile pentru ocuparea functiei de procuror-sef DNA! Joi, 06.09.2018, la orele 13.00, pe pagina de internet a MJ, vom face cunoscuta propunerea pentru procurorul-sef DNA, precum si programele de management”, a scris Tudorel Toader pe Facebook.

Cei şase candidaţi pentru funcţia de procuror-şef al DNA au susţinut, luni şi marţi, la orele 11:00, respectiv 8:30, interviurile în faţa comisiei prezidate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Procurorii Paula Tănase, Nicolae Lupulescu, Gabriela Scutea, Sorin Armeanu, Adina Florea şi Andrei Bodean urmează să afle joi dacă vor fi propuşi pentru funcţia de procuror-şef al DNA.

Gabriela Scutea a declarat, după ce a susţinut interviul în faţa lui Tudorel Toader, că îşi propune, dacă va fi admisă, ca şefii din instituţie să se implice mai puţin în echipe operative, subliniind şi că Direcţia nu a comis abuzuri şi că activitatea a fost una de calitate, în mandatul Laurei Codruţa Kovesi.