Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, neagă că trupa s-ar despărţi

Joe Perry, chitaristul trupei americane Aerosmith, a negat că următorul lor turneu ar fi şi ultimul, după ce solistul Steven Tyler a confirmat că trupa s-ar despărţi anul viitor, potrivit nme.com.

În luna iunie, Tyler a declarat în emisiunea The Howard Stern Show că următorul lor turneu va fi unul de adio: “Facem un turneu de adio, pentru că a venit vremea”.

Chitaristul a răspuns afirmaţiei colegului său, spunând că declaraţia lui Tyler ar fi prematură şi că nu îşi poate imagina să facă un turneu de adio.

“În acest punct al vieţii şi al carierei noastre, poate este momentul să spunem ok, este sfârşitul acestei ere – dar este o nouă eră la orizont. Astfel, nu ştiu dacă mă simt bine să spun că va fi turneul final şi să fac multă zarvă în legătură cu asta”, a declarat Perry pentru Rolling Stones.

“Dacă s-ar întâmpla, suntem mai aproape ca niciodată de acel moment. Este o opţiune. Ar putea fi ultimul, dar îmi este greu să îmi imaginez un ultim concert, îmi pare rău”, a adăugat chitaristul.

Aerosmith va cânta la festivalul din California, Kaaboo, pe 16 septembrie, înainte de a pleca într-un turneu în Ameria de Sud care se va încheia cu concertul din Mexico City pe 27 octombrie.

Cel mai recent album al trupei, intitulat “Music From Another Dimension!”, a fost lansat în 2012.