Confidenţialitate

”Jetoanele magice” de pe Pârtia cu Surprize

Cine a urmărit imaginile de pe Pârtia cu Surprize, din Poiana Brașov, probabil a remarcat jetoanele LIDL. Pentru că au venit multe întrebări legate de jetoanele LIDL și de ce ele au fost botezate ”jetoane magice” pe Instagram și Facebook, ne-am gândit să vă spunem povestea lor.

Pârtia cu Surprize este deschisă în Poiana Brașov și în acest sezon, în fiecare weekend și zilnic în vacanțele școale, până pe 28 martie. Europa FM și LIDL vă dau întâlnire cu multe surprize, în siguranță, la baza pârtiei Bradul din Poiana Brașov.

LIDL a rezervat pasionaților de sporturi de iarnă dar si celor care doar caută să se relaxeze în aerul curat din Poiană un colț cu băuturi calde delicioase. Cafeaua proaspăt preparată și ciocolata caldă Bellarom te așteaptă în zona de relaxare LIDL, aflată la baza Pârtiei Bradul.

Iubitorii aromelor de fructe de pădure, citrice ori mere pot profita și de un ceai cald Lord Nelson oferit de promoterii LIDL împreună cu alte surprize dulci sau sărate Mister Choc și Alesto.

Pentru a evita aglomerația dar și a limita cât mai mult contactele multiple, promoterii LIDL oferă la concursuri și în momentul în care vă înâlniți cu ei pe pârtie jetoane care pot fi schimbate apoi pentru băuturile sau gustările preferate, în condiții de siguranță, în zona de relaxare.

Am pregătit jocuri, premii și surprize pentru o revedere de la distanța potrivită. Iar în difuzoare ai, ca de obicei, cea mai buna muzică de ieri și de azi!

Pe Pârtia cu Surprize poți sa te bucuri de iarnă în condiții sigure.

Alături de LIDL – meriti sa fii surprins.