Confidenţialitate

Jennifer Lopez, cântec pentru victimele atentatului din Orlando – VIDEO

Cântăreaţa americană Jennifer Lopez a participat împreună cu Lin-Manuel Miranda la înregistrarea unui cântec în beneficiul supravieţuitorilor şi al familiilor victimelor atentatului terorist din Orlando, care a avut loc pe 12 iunie, potrivit revistei People.

“Lin-Manuel şi cu mine lucrăm în studio la ceva foarte special”, a scris într-un tweet cântăreaţa cu cinci albume de platină în Statele Unite ale Americii.

Melodia se va numi “Love Make the World Go Round”, iar Jennifer Lopez a postat pe reţele de socializare un scurt filmuleţ în care apare alături de Miranda, în studio, în timp ce înregistrau piesa.

Lin-Manuel Miranda a indicat faptul că încasările vor merge la Hispanic Federation, o organizaţie hispano-americană care a deschis, la câteva ore după atentatul din Orlando, un fond numit “#SomosOrlando”, destinat victimelor şi familiilor acestora.

Printre artiştii care au mai organizat acţiuni în onoarea victimelor de la Orlando se numără Demi Lovato şi Nick Jonas, care au cântat în memoria victimelor atentatului, alături de Andra Day. Cei trei au interpretat piesa „Rise Up”.

Pe 12 iunie, Omar Mateen a deschis focul în clubul de noapte gay Pulse din Orlando, Florida, frecventat în mare parte de latino-americani, ucigând 49 de persoane şi rănind alte 53.

Foto: AGIF / Shutterstock