Confidenţialitate

Jandarmeria Română: Mai multe persoane care participă la protestul AUR de la Ministerul Sănătății vor fi amendate | AUDIO

Jandarmeria anunță că mai multe persoane care participă la protestul AUR de la Ministerul Sănătății vor fi amendate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei București, Alexandru Iacob, aceaste ar fi încălcat legile în vigoare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Organizatorul alături de câțiva reprezentanți ai acestuia a îndemnat participanții la adunarea publică să blocheze accesul în instituția publică încercând ulterior să pătrundă în interiorul acesteia. Jandarmii au oprit aceste demersuri și i-au determinat pe participanți să păstreze caracterul pașnic al manifestației de protest. Totodată, pe timpul adunării publice, un bărbat s-a urcat pe fațada clădirii și în acest moment, prin echipele noastre de dialog, încercăm să determinăm persoana să coboare în siguranță. precizăm faptul că au fost identificate mai multe persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, împotriva acestora urmând a fi luate măsurile legale de sancționae”, a spus purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Reamintim, sute de persoane, simpatizanți ai Alianței pentru Unirea Românilor, protestează de mai multe ore la Ministerul Sănătății.

Ei susțin că Ministerul ar putea face vaccinarea obligatorie, lucru negat de autorități.

Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Citește și: Un protestatar s-a urcat pe clădirea Ministerului Sănătății în timpul protestului AUR față de strategia de vaccinare | VIDEO