Jaf ca în filme, cu mașini prădate din mers

Noaptea trecută, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au oprit, pe centura municipiului Buzău, două autoturisme şi o autoutilitară, cu şapte ocupanţi, bănuiţi că ar fi sustras laptopuri şi produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dintr-un tir care se deplasa pe ruta Bucureşti-Chişinău.

Imaginile surprinse de camera video montată pe autocamion arată cum, la o viteză de aproape 100 km pe oră, unul dintre suspecţi iese pe capota autoturismului şi se apropie de TIR pentru a sustrage bunurile aflate în el.

Gruparea se afla în atenţia poliţiştilor ilfoveni din luna august 2018, iar prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 50.000 de euro.

Cei şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din judeţele Ilfov şi Ialomiţa, au fost conduşi la sediul poliţiei Ilfov, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pedepse între 1 şi 5 ani de închisoare.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS