Confidenţialitate

Iulia Verbancu vă invită la Radio Cinema: ”Cine spune că radioul și imaginea sunt incompatibile? Europa FM iubește ecranul!”

Europa FM iubește ecranul! Din 5 februarie, în fiecare sâmbătă, de la ora 12:00, Europa FM prezintă o nouă emisiune dedicată micilor și marilor ecrane, actorilor și producțiilor care scriu istorie: Radio Cinema.

”La Europa FM, sâmbăta, la miezul zilei, Radio Cinema este emisiunea în care afli ce mai e nou în lumea filmului, dar și ce e important. Vorbim despre ce apare în cinematografe, ce producții sunt premiate la festivaluri, ce se turnează pe platourile de filmare, în ce proiecte sunt implicate starurile de cinema și – bineînțeles – ce mai poți urmări pe platformele de streaming.

Cine spune că radioul și imaginea sunt incompatibile? Europa FM iubește ecranul!”, spune Iulia Verbancu, realizatoarea emisiunii Radio Cinema, sâmbăta, de la ora 12, la Europa FM.

Fiecare ediție Radio Cinema va avea parte și de un podcast ”concentrat” pe europafm.ro și pe principalele platforme de streaming. Toate detaliile despre noul show Europa FM pot fi găsite în pagina dedicată – europafm.ro/program/radiocinema/