Confidenţialitate

ISU Arad: Un echipaj SMURD se va afla permanent la Vama Nădlac 2 pentru creșterea siguranței cetățenilor care trec vama | AUDIO

Pe perioada verii, un echipaj SMURD se va afla permanent în cel mai circulat punct rutier de trecere a frontierei din România, Nădlac 2 autostradă. Măsura a fost luată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„În perioada 21 iunie – 15 septembrie 2024, Detașamentul de Pompieri Arad va disloca un echipaj SMURD de prim ajutor la Vama Nădlac, punctul de trecere a frontierei Nădlac 2. Echipajul SMURD format din paramedici și o ambulanță tip B2 va prezent 24 de ore din 24. Această măsură are drept obiectiv principal creșterea siguranței cetățenilor care tranzitează vama și reducerea timpului de răspuns în cazul producerii unor urgențe medicale”, a spus Purtătorul de cuvânt al ISU Arad – Ruxandra Klein.

Punctul de trecere a frontierei Nădlac 2 este folosit de transportatorii de mărfuri și persoane, dar și de către turiști, legând România de sistemul de autostrăzi din vestul Europei.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și: ANM: Cod roșu de caniculă, valabil sâmbătă și duminică. Temperaturile maxime ating 39 de grade Celsius | AUDIO