Confidenţialitate

Își donează ziua de naștere pentru a schimba în bine lumea. La mulți ani, DALMA! – VIDEO

Dalma Kovács s-a făcut remarcată în mai multe showuri de talente, printre care ”Faimoșii” și ”Vocea României”, a ajuns să lucreze alături de Divertis, dar și să se implice în mai multe proiecte de showbiz. Vineri, Dalma a împlinit 33 de ani, vârstă la care mărturisește că i-au ajuns cadourile primite până acum și vrea ca darurile pentru această aniversare să ajungă la Fundația Copii în Dificultate pin intermediul platformei galantom.ro.

”Dragostea ce o primesc de la voi, cei care mă apreciați, cei care mă cunoașteți, cei care sunteți oameni de bine, vreau să o transmit unor copii ce au nevoie de toate aceste lucruri pentru a supraviețui.

Eu am plâns, am râs și am cântat împreună cu acești copii ce suferă de boli neurologice grave.

Voi puteți contribui la această bucurie donând pentru cauza acestor copii”, spune Dalma. Cadourile pentru Dalma sub forma unor donații se pot face simplu pe site-ul galantom.ro în pagina dedicată ei.

De ziua ei, Dalma s-a gândit și ce va face în 18 ani, iar dorința ei este să meargă într-un turneu mondial.

În luna mai, luna în care Europa FM împlinește 18 ani pe aceeași frecvență cu tine, căutăm să descoperim oamenii aparent obișnuiți care se transformă în eroi pentru semenii lor printr-o decizie simplă – își donează ziua de naștere în beneficiul unor cazuri sociale sau organizații neguvenrmantale, încurajând prietenii și pe cei care vor să ajute să contribuie cu banii pe care i-ar fi cheltuit pe cadouri pentru a suține persoane și cazuri deosebite.

Cu ajutorul platformei Galantom.ro, oricine poate alege să-și doneze ziua de naștere, să seteze o sumă pe care își propune să o strângă din donații și mai ales cauza spre care banii să fie direcționați.