Confidenţialitate

Își donează ziua de naștere pentru a schimba în bine lumea. La mulți ani, Constantin! – VIDEO

În luna mai, luna în care Europa FM împlinește 18 ani pe aceeași frecvență cu tine, căutăm să descoperim oamenii aparent obișnuiți care se transformă în eroi pentru semenii lor printr-o decizie simplă – își donează ziua de naștere în beneficiul unor cazuri sociale sau organizații neguvenrmantale, încurajând prietenii și pe cei care vor să ajute să contribuie cu banii pe care i-ar fi cheltuit pe cadouri pentru a suține persoane și cazuri deosebite.

Cu ajutorul platformei Galantom.ro, oricine poate alege să-și doneze ziua de naștere, să seteze o sumă pe care își propune să o strângă din donații și mai ales cauza spre care banii să fie direcționați.

Constantin va împlini săptămâna viitoare 32 de ani. La Europa FM, în emisiunea O Dimineață de Milioane, el povestește cum a ajuns în acest an să-și doneze ziua de naștere și mai ales cui.

”Anul acesta fac 32 de ani și m-am gândit că am deja un fondue maker și cam tot ceea ce îmi pot dori. Pentru a vă scuti de greaua întrebare “ce să-i luăm lu’ ăsta de ziua lui?” am să vă răspund eu.

Îmi doresc ca Gabi să se poată bucura de muzică la fel de mult că și mine la 15 ani. Când aveam vârstă lui, ai mei mi-au luat un walkman de care nu m-am despărțit o perioadă lungă de timp. Am putut atunci să iau muzica peste tot cu mine”

Cadourile sub formă de donații pentru Constantin Negruț se pot face la adresa http://envision.galantom.ro/gabi

Ce este Galantom

Anul acesta, platforma Galantom.ro va împlini cinci ani.

Un raport făcut public la mijlocul anului trecut arată că peste 3.200 de oameni de bine din România au strâns 1.000.000 de euro pentru cauzele caritabile în care cred, prin intermediul Galantom.ro, platformă online de fundraising pentru organizații nonguvernamentale, în decursul primilor 4 ani de la lansare.

Fie că au alergat la maraton, fie ca şi-au propus o provocare personală prin care să îşi învingă limitele, fie că şi-au dăruit ziua de naştere sau o pasiune, fie că au renunţat 30 de zile la fumat sau şi-au donat banii primiţi ca dar de nuntă, “galantomii” au ales să folosească aceste motive ca să susţină un proiect al unei organizaţii nonprofit şi să contribuie la implementarea acestuia în comunitate.

Oameni diferiţi în convingeri, valori, statut social, profesii sau pasiuni au în comun pe Galantom dorinţa de a face bine, parte din ei în mod constant, contribuind la dezvoltarea acestei comunităţi unice în jurul platformei.