Confidenţialitate

Ionuț Stroe: Legea bugetul de stat pentru 2022 va fi trimisă în Parlament până pe 20 decembrie | AUDIO

Legea bugetului de stat pentru 2022 va fi trimisă în Parlament până pe 20 decembrie, spune purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe. El a prezentat principalele subiecte dezbătute în ședința PNL de astăzi.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

„Premierul Nicolae Ciucă ne-a asigurat azi că, până pe data de 20 decembrie, legea sau propunerea pentru legea bugetului de stat va fi prezentată în Parlamentul României pentru a fi dezbătută și adoptată la timp”, a spus Ionuț Stroe luni.

Purtătătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a mai spus că, miercuri, în ședința de Guvern, se va discuta despre un nou proiect privind certificatul COVID și tot atunci ar putea fi stabilite noile măsuri pentru perioada următoare în domeniul sanitar.

„Din păcate, în Parlamentul României avem de ceva vreme o lege a certificatului verde, intens dezbătută, care din păcate nu a fost încă adoptată. Noi ne dorim urgentarea acestor dezbateri. De altfel, cred că miercuri va fi ședința de Guvern, la care înțeleg că vor veni cu noi propuneri concrete în legătură cu rezolvarea crizei snaitare”, a mai spus Ionuț Stroe luni.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Purtătorul de cuvânt al PNL: Miercuri aflăm noile propuneri de restricții pentru perioada sărbătorilor

Autor: Florentina Mihăiță