Confidenţialitate

Ionel Dănciulescu și Dorin Rotariu, audiați ca martori după moartea fotbalistului Ekeng

Au loc audieri la Parchetul Tribunalului București după decesul fotbalistului Patrick Ekeng.

În fața procurorilor au dat luni explicații, în calitate de martori, directorul sportiv al lui Dinamo – Ionel Dănciulescu și fotbaliștii Dorin Rotariu și Sergiu Hanca.

Amintim, după moartea sportivului camerunez în vârstă de 26 de ani, procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

La intrarea în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, Ionel Dănciulescu a refuzat să facă declarații.

Unul dintre jucătorii lui Dinamo însă – Sergiu Hanca – a spus că fostul său coleg Patrick Ekeng nu a avut niciodată probleme de sănătate. ”Noi trebuia să ne odihnim acum pentru că mâine e meci, sunt medici care să interprezeze rezultatele analizelor” – le-a declarat fotbalistul jurnaliștilor.

De asemenea, procurorii îl audiază, în calitate de martor, și pe Dorin Rotariu – cel care a ajuns primul lângă Ekeng, după ce acesta a căzut inert pe gazon.  Tot astăzi va fi audiat și antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic.

Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a început urmărirea penală in rem pentru ucidere din culpă în cazul decesului fotbalistului Ekeng.

Camerunezul a murit după ce a suferit un şoc cardiogen şi s-a prăbuşit pe teren în timpul partidei Dinamo – Viitorul.

După disecţia făcută pe inima fotbalistului s-a constatat că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologice vor fi gata abia peste două săptămâni.