Iohannis: Lipsa de competenţe, deciziile proaste şi managementul public haotic, marca PSD, au bulversat întreaga societate

Prezent la o reuniune a mediului de afaceri, organizată în București, șeful statului a declarat, vineri, că „lipsa de competenţe, deciziile proaste şi managementul public haotic, marca PSD, au bulversat întreaga societate”.

„Mă bucur că s-a terminat şi ultimul capitol din cartea neagră a guvernării PSD, care ştiu că a fost un adevărat test de anduranţă pentru dumneavoastră”, a adăugat Klaus Iohannis, care candidează pentru un nou mandat la Cotroceni, susținut de PNL, devenit partid de guvernământ.

„Grija noastră trebuie să se îndrepte acum spre măsurile necesare pentru a avea un cadru instituţional stabil, simplu şi echitabil, fără decizii arbitrare, piedici injuste sau exces de birocraţie, aşa cum, din păcate, am văzut în guvernările din ultimii ani. În România există peste 615.000 de IMM-uri care angajează mai mult de jumătate din forţa de muncă. Aşadar, susţinerea acestui segment este o prioritate asupra căreia autorităţile publice trebuie să îşi concentreze mai bine atenţia”, a adăugat Klaus Iohannis.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS