Invitaţii gratuite la concertul Loredana

Utilizatorii de smarthone care şi-au descărcat şi instalat aplicaţia EUROPA FM LIVE vor putea marţi şi miercuri să-şi ridice invitaţia gratuită pentru concertul LOREDANA EUROPA FM LIVE ÎN GARAJ, din 26 septembrie.

Dacă aţi descărcat şi instalat aplicaţia Europa FM LIVE pe smartphone, în secţiunea de noutăţi găsiţi codul care vă oferă acces în Garajul Europa FM şi modalitatea prin care vă puteţi revendica invitaţia gratuită pentru a o vedea live pe Loredana în concert.

Din această săptămână, aplicaţia EUROPA FM LIVE este disponibilă şi pentru utilizatorii de iPhone, după ce cei care folosesc smartphone-uri Android s-au putut bucura de conţinutul ei încă de la primul concert EUROPA FM LIVE ÎN GARAJ, susţinut de Inna.

Disponibilă pentru descărcarea gratuită din Google Play şi AppStore, aplicaţia Europa FM LIVE oferă informaţii complete despre concertele şi evenimentele muzicale Europa FM, imagini de fundal pentru smartphone, clipuri video cu artiştii români care au cântat în cadrul showurilor Europa FM LIVE, dar şi posibilitatea de a câştiga pe loc invitaţii la cele mai aşteptate evenimente.

Aceasta este gândită exclusiv pentru utilizatorii de smartphone, completând experienţa Europa FM LIVE. Pentru a funcţiona are nevoie de o conexiune la Internet, recomandabil fiind folosirea unei legături WI-FI, mai ales pentru conţinutul video.

Aplicaţia Europa FM LIVE a fost dezvoltată de Digitair.