Instantanee La Pas pe Calea Victoriei – GALERIE FOTO

În București, am fost din nou, la pas pe Calea Victoriei.

Pe 3 și 4 iunie, Primăria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, a organizat cea de-a doua ediție a evenimentului „La pas pe Calea Victoriei”, care transformă segmentul de la intrarea dinspre Piața Victoriei, până la intersecția cu strada George Enescu, într-o zonă pietonală animată de o mulțime de evenimente. Cei care s-au plimbat pe Calea Victoriei în weekend au avut parte de muzică, expoziții în aer liber dar și de spectacole de teatru pentru copii, cu intrare gratuită: „Frumoasa și Bestia”, „Mica Sirenă”, „Cartierul poveștilor” – prezentat de Teatrul „Ion Creangă”, „Capra cu trei iezi” și „Motanul Încălțat” – prezentate de Teatrul „Țăndărică”.

Pictorul Daniel Relenschi a desenat pe asfalt două șotroane în 3D, o reinterpretare a unui joc popular al copilăriei. ”Această reinterpretare vine în speranța că jocul va prezenta interes și pentru copii de astăzi care nu cunosc atât de bine jocurile copilăriei de altădată”, explică artistul.

Hărțile evenimentului ”La pas pe Calea Victoriei” au fost așezat pe șosea la un capăt și altul al tronsonului pietonal, fiind și ele transformate în opere de artă.

Fotograful Octav Drăgan a căutat să surpindă cu aparatul său de fotografiat câteva instantanee La Pas pe Calea Victoriei.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS