Din nou, la pas pe Calea Victoriei, în acest weekend

Primăria Capitalei a decis ca și în această minivacanță de Rusalii o porțiune din Calea Victoriei să fie pietonală. Mai exact, porțiunea de pe Calea Victoriei de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la intersecţia cu strada George Enescu devine zonă pietonală, sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 21.00, pentru cea de-a doua ediţie a evenimentului ”La pas pe Calea Victoriei”.

Trecătorii vor descoperi aici artişti stradali, mimi, arlechini, animatori pe picioroange, păpuşi uriaşe, muzicieni, portretişti şi caricaturişti, dar şi o serie de manifestări artistice, precum studiouri foto mobile, concerte ale unor grupuri vocale şi instrumentale.

Evenimentul cuprinde şi ateliere de creaţie, spectacole de teatru pentru copii, toate cu acces gratuit, expoziţia de panouri ”La pas pe Calea Victoriei”, tonete cu produse handmade, accesorii, ceramică, icoane, porturi populare, fotografii cu Bucureştiul de altădată, miniaturi pictate, obiecte din piele, aranjamente florale, dar şi preparate diverse, dulciuri, plăcinte, sandwich-uri, produse apicole, cafea şi limonadă.

Calea Victoriei a devenit pietonală şi în perioada Paştelui, între 14 şi 17 aprilie, când Primăria Capitalei a organizat acolo spectacole de teatru, concerte şi ateliere pentru copii.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS