Confidenţialitate

Înscrieri prelungite pentru cei care vor să fie prezenţi la vizita Papei Francisc la Catedrala Sfântul Iosif din București

”Noi prelungim și perioada de înscrieri până pe data de 15 mai pentru a oferi şi celor care nu au făcut-o până acum posibilitatea de a intra în acest sistem de organiozare. Ca să fie cât mai aproapte de zonele prin care papa Francisc va trece cu papamobilul, să aibă o experienţă cât mai reală , autentică şi directă, din nou reamintim portalul www.inscrieri.papalabucuresti.ro ca toți să se poata înscrie. Va exista și o zonă liberă unde vom avea un ecran foarte mare pentru bucureștenii care se vor hotărî în ultimul moment”, a anunțat Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti.

Numărul celor înscrişi pe platforma www.inscrieri.papalabucuresti.ro va fi anunţat după data de 15 mai.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.