Inna deschide noul sezon Europa FM LIVE în Garaj

Pe 12 septembrie, Garajul Europa FM va redeveni cel mai muzical garaj din lume, la fiecare două săptămânu urmând să aibă loc aici concerte live.

Inna va deschide noul sezon Europa FM LIVE în Garaj pe 12 septembrie. Ea pregăteşte un show special pentru spectatorii din garaj dar şi pentru ascultătorii care vor fi pe frecvenţele Europa FM sau care vor urmări concertul pe pagina de Facebook Radio Europa FM ori pe europafm.ro.

Este pentru a doua oară când cea mai de succes artistă din România vine în Garajul Europa FM. Inna a mai concertat anul trecut, în luna iunie, când a declarat că în Garajul Europa FM s-au întamplat cele mai multe premiere din cariera ei de artist: concert integral acustic, prima sesiune de autografe în ţara ei natală precum şi interpretarea piesei ‘Club Rocker’ într-o variantă care nu a mai fost auzită până atunci.

Europa FM LIVE în Garaj i-a găzduit până acum, printre alţii, pe Iris, Holograf, Bere Gratis, Inna, Horia Brenciu, Monica Anghel, Loredana, Direcţia 5, Damian Drăghici, Elena Gheorghe, Proconsul, Bosquito, Alexandra Ungureanu, Mihai Mărgineanu, Vunk, Keo, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Partizan, Smiley, HI-Q, Taxi, VH2, Mandinga şi Ştefan Bănică.