Confidenţialitate

INNA: „Anul acesta, îmi doresc să ofer speranță de ziua mea”

Inna, care împlineşte duminică 30 de ani, și-a dăruit aniversarea din acest an copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă, aflați în îngrijirea gratuită a fundației HOSPICE Casa Speranței.

Artista îi îndeamnă pe fani să doneze pentru cei care au nevoie de ajutor, oferind astfel speranță pacienților HOSPICE.

“Anul acesta, îmi doresc să ofer speranță de ziua mea și am nevoie de ajutorul tău! Cu un mic gest, poți ajuta și poți oferi speranță pacienților de la HOSPICE Casa Speranței”, a scris artista pe contul ei de Facebook.

Donaţiile se pot face prin intermediul platformei  Galantom la adresa http://hospice.galantom.ro/inna.

“Este o cauză în care îmi doresc să ne implicăm cât mai mulți dintre noi, pentru că, împreună, putem face o faptă bună. Cred că, oferind, devenim mai buni și contribuim măcar cu puțin la o lume frumoasă în care să trăim. Donează pentru îngrijrea paliativă a copiilor și adulților care suferă de o boală incurabilă!”, completează Inna.

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România. HOSPICE este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 24 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 20.000 de copii și adulți cu boli incurabile.

HOSPICE Casa Speranței dezvoltă îngrijirea paliativă la nivel național și internațional prin informare, prin programe educaționale dedicate profesioniștilor, pacienților și comunității și prin îmbunătățirea legislației în materie.