INNA a făcut senzație la concertul LIVE din Garajul Europa FM

Inna a redeschis, aseară, 12 septembrie, seria de concerte Live în Garajul Europa FM!

În Garajul Europa FM și-a făcut apariția și Antonia, care a venit să o susțină pe Inna la concertul său live. Dar cei mai mici spectatori din Garaj s-au dovedit a fi și cei mai înflăcărați admiratori ai vedetei: Inna a fost înconjurată de zeci de copii care i-au demonstrat live că știu pe de rost versurile pieselor ei!

Fanii au avut parte și de o premieră – Inna a cântat alături de formația The Marker pentru prima dată piesa ‘Wherever you are’ într-un show live.

Inna i-a mărturisit lui George Zafiu, MC-ul concertelor din Garaj, că pentru ea mediul online este cel mai important mijloc de promovare. De altfel, concertul Innei a putut fi urmărit în premieră Live pe pagina Europa FM de pe Facebook, de cei peste 83.000 de fani prezenți online.

Vedeta spune că Facebook și Twitter sunt cele mai importante canale pentru ea: ‘vreau să le spun fanilor mei că sunt chiar eu cea care le răspunde pe Facebook și Twitter și nu oamenii din echipa mea, așa cum s-a speculat.’

Concertul a putut fi văzut și pe un ecran uriaș amplasat afară, cum Garajul Europa FM s-a dovedit a fi neîncăpător pentru mulțimea fanilor, care au dansat și au cântat împreună cu vedeta. La final, Inna a dat zeci de autografe și interviuri iar în această dimineață a plecat spre Mexic unde are programate o serie de concerte.

Europa FM Live în Garaj continuă, în data de 26 septembrie, cu un concert Loredana.