„Informer”, hitul care a făcut furori în anii ’90, revine cu un videoclip filmat în România – VIDEO

Darrin Kenneth O’Brien, artistul reggae canadian cunoscut sub numele de Snow, sărbătorește 25 de ani de când a lansat „Informer”, cu o versiune nouă a hitului #1 din anii ’90.

Noua versiune a single-ului lui Snow, acum intitulată „Informer 2018 (Audiofreaks Mix)” este însoțită de un videoclip filmat în România.

Scris de Snow, M.C. Shan și Edmond Leary, „Informer” a fost single-ul prinicipal extras de pe albumul de debut al lui Snow – „12 Inches of Snow” – care a vândut peste 8 milioane de unități la nivel mondial și a fost certificat cu Platină în SUA și Triplu Platină în Canada.

Versiunea originală „Informer” a făcut istorie în SUA și a intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai bine vândut și cel mai bine clasat cântec reggae. Popularitatea piesei a continuat în 1994, când Snow a câștigat un Premiu Juno pentru cel mai bun Cântec Reggae, iar în 2017 întreaga carieră a artistului a fost premiată în cadrul SOCAN.

Pentru 2018, la 25 de ani după ce „Informer” a dominat topurile din întreaga lume, Snow a reînregistrat cântecul pentru noua generație.

Pentru videoclip, Snow a ales ca locație București.